ONS AANBOD

Ons aanbod voor bedrijven, aannemers en particuliere zelfbouwers wordt hieronder uitgebreid beschreven.
Voor een directe aanvraag verwijzen wij u naar het contactformulier.
Vul uw persoonlijk gegevens met uw aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BEDRIJVEN EN AANNEMERS

Een aantal zaken waarvoor u ons kunt benaderen zijn: Nieuwbouw van kleine en middelgrote bedrijfshallen, woningbouw enkelstuks, seriebouw, hulp constructies, maar ook zeker voor Reparatie en renovatie. Doordat wij een grote voorraad staal houden kunnen we u op zeer korte termijn van dienst zijn. Wij werken met een vast team vakmensen en produceren volgens de huidige normen.

Met alleen een ijzersterk product bent u er nog niet. Er zijn ook een tal van conserveringen mogelijk. Voor het verduurzamen van de producten werken wij nauw samen met gerenommeerde bedrijven. Wanneer u het product wilt laten poedercoaten, natlakken of galvaniseren kunnen wij op deze manier een lange levensduur garanderen. Constructiebedrijf van de Camp is flexibel en voert het transport en de montage geheel in eigen beheer uit.

SPECIALISATIE

Ook kunnen wij u en uw projecten naar een hoger niveau brengen met een uitgebreid scala aan stalen (vlucht)trappen, wenteltrappen, leuningen en bordessen voor alle denkbare toepassingen. Gaat u in plaats van omhoog liever naar beneden en bent u werkzaam als aannemer in het grondverzet? Dan weet u dat uw producten aan slijtage onderhevig zijn. Hiervoor hebben we een aparte reparatieafdeling.

Of er nu een nieuwe vloer in uw kipper opbouw dient te komen, een nieuw mes of ophanging aan uw aanbouwdelen. In onze werkplaats beschikken we over de nodige kennis, ervaring en apparatuur om dit voor u te realiseren. Voorzetmessen en HARDOX 500 hebben wij altijd op voorraad, zodat u minimale stilstand ervaart.

PARTICULIERE ZELFBOUWERS

Bouwt u in eigen beheer? Ook dan kunnen wij u als particuliere zelfbouwer voorzien van passend maatwerk. Bent u enkel opzoek naar die ene stalen balk in de aanbouw, een latei of bouwt u een compleet nieuwe woning? U maakt uw wensen kenbaar en wij doen de rest. We beschikken over eigen transportmiddelen, een kraan en verzorgen de montage.

Wij hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten en zijn sinds 4 jaar ook gespecialiseerd in het maken van stalen binnendeuren. Hierin is niets te gek en zijn de wensen van u leidend. De deuren worden uit speciale profielen samengesteld, voorzien van veiligheidsglas en vormen een perfect sluitend geheel. Wilt u een deur met kozijn, een taatsdeur of een schuifdeur met softclose? Alles is mogelijk.
De deuren worden door ons ingemeten, geproduceerd, gepoedercoat en gemonteerd, zodat u kunt genieten van een stalen kwaliteitsdeur op maat.

Hebben we u weten te enthousiasmeren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Telefoonnummer

0412 462 792

Bedrijfgegevens

Noord-Zuid 5
5366 KD Megen
Noord-Brabant


KvK-nummer: 16057881
BTW-nummer: 8026.44.739.B01